Schoonheidsbehandelingen en massages


Schoonheid in zijn zuiverste vorm


Schoonheidsbehandelingen en massages
Goede huidverzorging, mensen laten ontspannen en een gevoel van welbehagen te geven is mijn passie. Schoonheid komt van binnenuit en ik help je met het bereiken van de balans tussen het innerlijk en het uiterlijk. Dit doe ik met gebruik van 100% natuurzuivere huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf ondersteunen.
 
Behandelingen met Lakshmi  zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen. Door de aromatherapie en de drukpunt massages wordt uw “innerlijk” in balans gebracht.
U verlaat de salon écht “lekkerder in uw vel”.
 
De huid is een spiegel van uw gezondheid en welzijn. Lakshmi kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak. Dankzij Ayurveda, Aromatherapie en Naturopathie is Lakshmi in staat om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven en bij te dragen aan een beter welzijn.

Na de behandeling voelt u meer ontspanning en vitaliteit en uw huid krijgt weer een gezonde en frisse uitstraling. Een unieke ervaring voor al uw zintuigen.

Alle Orange Flower gezichtsbehandelingen en massages worden afgestemd op uw huidtype en persoonlijke Dosha (constitutie); Vata, Pitta of Kapha.
Aan de linkerzijde van deze pagina ziet u een overzicht van alle behandelingen en massages die ik in de salon geef.

Schoonheidsbehandelingen zijn goed te combineren met massages, vraag gerust naar
de mogelijkheden. Komt u voor het eerst in de praktijk, houd dan rekening met een kwartier tijd voor intake en kennismaking. Dit gaat uiteraard niet af van de behandeltijd.

De kosten van een behandeling bedragen €50 per uur (all inclusive) 
Met uitzondering van de Orange Flower Specials. Zie hiervoor de voorwaarden.  

Behandelingen

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
Zaterdag alleen in de ochtend

Adres
Vispoortplein 16, lokaal D  
7207 ET Zutphen

Schoonheidssalon Orange Flower Lakshmi Zutphen