Contra-indicaties


bij schoonheidsbehandelingen en massages


Contra-indicaties
Bij bv. ontstekingen/zwelling, trombose is het af te raden om in dit gebied te masseren met diepte (bv. bindweefselmassage). Bij de intake en het gesprek voorafgaand aan de behandeling zal ik dit met u doornemen, mocht er twijfel bestaan over een contra-indicatie dan kan er eventueel overleg zijn met de huisarts of therapeut.
Ook kan zwangerschap een reden zijn om een behandeling aan te passen. 

Contra-indicaties kunnen zijn
Virale of bacteriële ontstekingen, besmettelijke huidaandoeningen, trombose, koorts, extreme vermoeidheid en uitputting, actieve ontstekingen (o.a. bij reuma), algemene infectieziekten, ook bij verkoudheid, griep en keelontsteking, verwondingen (schaaf-, snij-, Wanneer er gebruik wordt gemaakt van kleipakkingen zijn implantaten een contra-indicatie. Zoals pacemaker, spiraaltje, metalen pin enz.

Ook het gebruik van bepaalde middelen kan een contra-indicatie zijn, zoals: pijnstillers, antidepressiva, antibiotica/penicilline, bloedverdunners en ontstekingsremmers.

Alternatief
Ik bied altijd een goed alternatief, en maak dan bij de massages gebruik van andere massage technieken zoals gewrichts ontspanningsmassage, ritmische massage, en holistic pulsing. Zo kan ik werken op een lichtere manier om u tot een goede ontspanning te brengen.

Behandelingen

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
10.00 uur tot 17.30 uur

Adres
Vispoortplein 16, lokaal 8e  
7207 ET Zutphen

Schoonheidssalon Orange Flower Lakshmi Zutphen