Schoonheidssalon Warnsveld
 

Welkom

De salon is vanaf 1 November weer geopend op de nieuwe locatie in Warnsveld.

Mijn naam is Karin Claessens. Ik ben vanaf 1987 werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg en werk nu al jaren met veel plezier in mijn eigen schoonheidspraktijk. (Klik hier voor een filmpje).

 

Als holistisch schoonheidsspecialiste en masseuse ben ik in staat om de juiste voorwaarden te scheppen om u even tot rust te brengen waardoor u bij iedere behandeling een moment van totale ontspanning kunt ervaren.

Door jarenlange ervaring heb ik geleerd om mijn behandelingen persoonlijk te maken en goed af te stemmen op uw behoefte. Ik ben tevreden als iemand zich weer goed verzorgd en prettig voelt.
 

Aanbod

U kunt bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, en massages gericht op ontspanning of klachtvermindering. Nieuw zijn de Orange Flower specials die ik zelf ontwikkeld heb, meer gericht op specifieke behoeftes van de klant. Dit zijn de Orange Flower Anti-age, Anti-stress, de Purify en een speciale behandeling voor de aanstaande moeder.Ik heb ervaring in verschillende soorten massagetechnieken zoals lymfedrainage, gewrichtsontspanning, bindweefselmassage, maar ook gewoon klassieke massage.

 

Producten

Ik werk uitsluitend met biologische en natuurlijke producten, omdat hier de meeste voedingsstoffen in zitten, en het beste door de huid worden opgenomen. De productlijn waarmee ik werk is het Italiaanse merk Lakshmi (bio- eco gecertificeerd) en chi cosmetics (bio). Als mooie aanvulling binnenkort ook de nieuwe natuurlijke gecertificeerde lijn van Ericacosmetica. Natuurlijk kunt u mij ook altijd vragen om een huidadvies.Ook werk ik met kruidenolieën -en pakkingen die klachtgericht kunnen worden ingezet zoals bij gewrichtspijn, eczeem en spierpijn. Ik bied u behandelingen die gericht zijn op innerlijk welzijn, huidverbetering en klachtvermindering. Wilt u een behandeling met uitsluitend 100% biologische producten dan kunt u dit aangeven.

 

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen:
 • Orange Flower Basic, een revitaliserende basisbehandeling (45 min,41,25). Bijwerken wenkbrauwen, dieptereiniging, gezichtsmassage of een hydraterend    masker met hoofdhuidmassage, dagverzorging. 
 • Orange Flower Royal, een uitgebreide gezichtsbehandeling die de huid oppept en de huid zijde zacht maakt (75 min, 68,75). epileren/harsen wenkbrauwen, mineralenvoetenbad met Ayurvedische voetmassage, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage nek/schouders/decollete. Afsluitend een serum met Hydraterend masker.
 • Orange Flower Divine, deze vipbehandeling brengt u weer perfect in balans (90 min, 82,50). Alle heerlijkheden van de  Royal vindt u ook in deze behandeling, maar wordt verder uitgebereid door een deelmassage. Dit kan zijn benen, rug, buik, armen. Natuurlijk naar eigen behoefte. De behandeling wordt ondersteund door aromatherapie, hotstone, en kruidenolie afgestemd op uw huidtype.

 

Massages:
 • Kruidenpakking of deelmassage (45-60 min). Benen, rug of buik/decolleté, klachtgericht of ter ondersteuning bij afvallen, hormonale disbalans, huidproblemen, (droog eczeem, droge huid)
 • Hoofd/nek schouder massage met warme kruidenolie, klachtgericht of voor ontspanning (30 min).
 • Voetmassage met warme kruidenolie (30 min.).
 • Lichaamsmassage met warme kruidenolie (vanaf 90 min. Ayurvedisch).

Deelbehandelingen:
 • Harsen bovenlip of kin (15 min).
 • Epileren/harsen wenkbrauwen (15 min).
 • Verven wenkbrauwen of wimpers (15 min).
 • Harsen Oksels (+/- 15 min)
 • Harsen onderbenen (+/- 30 min)

Arrangementen afgestemd op het seizoen (voor meer informatie ga naar de website.)

Alle schoonheidsbehandelingen, massages en deelbehandelingen kosten € 55 per uur, all inclusive (vanaf 45 minuten).
Met uitzondering van de OF Specials en arrangementen.

Orange Flower Specials:

 • Orange Flower Anti-age, een behandeling die de ouderdomstekenen op een natuurlijke manier laat vervagen. De behandeling bestaat uit een Bio Kruidenpeeling op basis van algen en pure essentiële oliën (vervaagd rimpels, hyper- pigmentatie en is celvernieuwend). Vervolgens krijgt u een bindweefsel- of afvoerende massage en een hydraterend masker. De behandeling wordt afgesloten met een drukpuntmassage van de voeten en onderbenen voor extra ontspanning met warme kruidenolie
 • Orange Flower Mama, een behandeling speciaal voor de zwangere vrouw in een oase van rust. Deze behandeling is erop gericht jou en de baby in goede balans te brengen. Een heerlijke gezichtsbehandeling met zachte geuren van roos en lavendel gevolgd door een bijenwaspakking voor de buik met een lichte massage, werkt diep omhullend en voedend. Naar behoefte en tijd worden benen, armen en hoofdhuid licht gemasseerd met een voedende olie 
 • Orange Flower Anti-stress, alles is erop gericht je stress level naar beneden te halen. De geuren en oliën van pure producten geven een gevoel van rust en geborgenheid. Aroma's van oranje bloesem, mandarijn en een vleugje vanille brengen harmonie en balans. U krijgt een versterkend mineralen voetenbad met tijm, een gezichtsreiniging met de chi happinezz (bio), een aardende been/voetmassage met warme kruidenolie of kruidenpakking, dieptemassage of hotstonemassage van de rug voor het opheffen van blokkades, afgestemd op je constitutie. We sluiten af met een lichte hoof/nekmassage
 • Orange Flower Purify, een behandeling die erop gericht is de huid te ontdoen van onzuiverheden. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging, een  kruidenpeeling, een ontspannende voetmassage, het verwijderen van onzuiverheden en een kalmerend/hydraterend masker. Aanvullend een huid/ voedingsadvies

Alle Orange Flower Specials duren 90 minuten, kosten: 87,50 
Met 100% biologische producten

Deelbehandelingen worden gegeven in combinatie met andere behandelingen. Behandelingen worden gegeven vanaf 30 minuten.  
Schoonheidsbehandelingen zijn goed te combineren met massages, vraag naar de mogelijkheden.

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk!
 

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u mij bellen of mailen voor een behandeling. Als u mij niet direct aan de lijn krijgt, kunt u rustig een boodschap inspreken. Ik zal u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Openingstijden
3 dagen per week op afspraak
 
Adres
Het Burkink 1
7231 NM Warnsveld
         

Contactformulier
Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het bestellen van een cadeaubon, kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier:


Bloem
Karin Claessens