Schoonheidssalon Warnsveld

Mijn naam is Karin Claessens. Ik ben vanaf 1987 werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg en werk nu al jaren met veel plezier in mijn eigen schoonheidssalon.
Door de jarenlange ervaring en holistische manier van werken heb ik geleerd mijn behandelingen persoonlijk te maken en goed af te stemmen. Ik ben tevreden als iemand zich weer goed verzorgd en prettig voelt.

Aanbod

U kunt bij mij terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen gericht op ontspanning of klachtvermindering. Nieuw zijn de Orange Flower specials die ik zelf ontwikkeld heb, meer gericht op specifieke behoeftes van de klant. Dit zijn de Orange Flower Anti-age, de Orange Flower Anti-stress, de Orange Flower Purify en een speciale behandeling voor de aanstaande moeder, de Orange Flower Mama. Ik heb ervaring in verschillende soorten massagetechnieken zoals lymfedrainage, gewrichtsontspanning en bindweefselmassage maar ook gewoon klassieke massage.

Product

Ik werk uitsluitend met biologische en natuurlijke producten, omdat hier de meeste voedingsstoffen in zitten, en het beste door de huid worden opgenomen. De productlijn waarmee ik werk is het Italiaanse merk Lakshmi (bio- eco gecertificeerd). Natuurlijk kunt u mij ook altijd vragen om een huidadvies. Ook werk ik met kruidenolieën -en pakkingen die klachtgericht kunnen worden ingezet zoals bij gewrichtspijn, eczeem en spierpijn. Ik bied u behandelingen die gericht zijn op innerlijk welzijn, huidverbetering en klachtvermindering. 

Behandelingen

Schoonheidsbehandelingen:
 • Orange Flower Basic (45 min, €45): Een vitaliserende basisbehandeling. Een korte huidanalyse gevolgd door een gezichtsreiniging, verwijderen van onzuiverheden of bijwerken van de wenkbrauwen, een gezichtsmassage met Ayurvedische kruidenolie of een masker, verzorgende gezichtscompressen en afsluitend een dagverzorging.
 • Orange Flower Royal (75 min, €72,50): Een uitgebreide gezichtsbehandeling die de huid oppept en de huid zijde zacht maakt. Een korte huidanalyse gevolgd door een mineralen voetenbad met Ayurvedische voetmassage, geurreisje (Kapha, Vata, Pitta), modelleren van de wenkbrauwen (epileren of harsen), gezicht wordt behandeld met Papaya peeling, eventuele onzuiverheden worden verwijderd, gezichtsmassage nek/schouders/decolleté met Ayurvedische kruidenolieën, een hydraterend masker, oogcompressen met kalmerende en verfrissende bloemenwaters voor totale ontspanning en afsluitend wordt uw huid verzorgd met een serum en dagcrème passend bij uw Dosha (Kapha, Vata of Pitta).
 • Orange Flower Divine (90 min, €85) Deze Vip behandeling brengt u weer perfect in balans. De behandeling wordt ondersteund door aromatherapie, hotstone en kruidenolie afgestemd op uw huidtype en Dosha (Vata, Pitta of Kapha). Alle heerlijkheden van Orange Flower Royal vindt u ook in deze behandeling, maar deze wordt verder uitgebreid met een deelmassage. Dit kan zijn benen, rug, buik of armen. Natuurlijk naar eigen behoefte. De behandeling wordt ondersteund door aromatherapie, hotstone en kruidenolie afgestemd op uw huidtype en Dosha.

  Deze Divine behandeling heeft een therapeutische waarde. Het is dan ook aan te raden om na deze behandeling even rust te nemen en niet direct weer aan de slag te gaan.

  Gun uzelf de tijd om even in deze sfeer te blijven!

Massages:
 • Massage (45 min, €45). Benen/ rug of hoofd/nek/schouders decolleté. 
 • Kruidenpakking (45, min €49) Benen of rug. Klachtgericht of ter ondersteuning bij afvallen, hormonale disbalans, huidproblemen, droog eczeem, droge huid of luchtwegen.
 • Hoofd/nek schouder massage voor ontspanning (30 min, €30). Deze kunt u combineren met een deelbehandeling.
 • Hoofd/nek schouder/arm massage met warme kruidenolie (45 min, €45) afgestemd op uw constitutie (Vata/Pitta of Kapha). Klachtgericht/ontspanning.
 • Ayurvedische voetmassage (30 min, €30). Deze kunt u combineren met een deelbehandeling.
 • Ayurvedische voetmassage, uitgebreid met een magnesium kruidenbadje (45 min, €45) ontgift en geeft energie!

Deelbehandelingen (€1 per minuut):
 • Harsen bovenlip of kin circa 15 min 
 • Epileren/harsen wenkbrauwen circa 15 min
 • Verven wenkbrauwen circa 15 min 
 • Verven wimpers circa 15 min

Orange Flower Specials:
 • Orange Flower Anti-age (90 min, €90), een behandeling die de ouderdomstekenen op een natuurlijke manier laat vervagen. De behandeling bestaat uit een Bio Kruidenpeeling op basis van algen en pure essentiële oliën (vervaagd rimpels, hyper- pigmentatie en is celvernieuwend). Vervolgens krijgt u een bindweefsel- of afvoerende massage en een hydraterend masker. De behandeling wordt afgesloten met een drukpuntmassage van de voeten en onderbenen voor extra ontspanning met warme kruidenolie.
 • Orange Flower Mama (90 min, €90), een behandeling speciaal voor de zwangere vrouw in een oase van rust. Deze behandeling is erop gericht jou en de baby in goede balans te brengen. Een heerlijke gezichtsbehandeling met zachte geuren van roos en lavendel gevolgd door een bijenwaspakking voor de buik met een lichte massage, werkt diep omhullend en voedend. Naar behoefte en tijd worden benen, armen en hoofdhuid licht gemasseerd met een voedende olie.
 • Orange Flower Anti-stress (90 min, €90), alles is erop gericht je stress level naar beneden te halen. De geuren en oliën van pure producten geven een gevoel van rust en geborgenheid. Aroma's van oranje bloesem, mandarijn en een vleugje vanille brengen harmonie en balans. U krijgt een versterkend mineralen voetenbad met tijm, een gezichtsreiniging met de chi happinezz (bio), een aardende been/voetmassage met warme kruidenolie of kruidenpakking, dieptemassage of hotstonemassage van de rug voor het opheffen van blokkades, afgestemd op je constitutie. We sluiten af met een lichte hoof/nekmassage.
 • Orange Flower Purify (90 min, €90), een behandeling die erop gericht is de huid te ontdoen van onzuiverheden. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging, een kruidenpeeling, een ontspannende voetmassage, het verwijderen van onzuiverheden en een kalmerend/hydraterend masker. Aanvullend een huid/ voedingsadvies.

Arrangement:
 • Orange Flower herfstarrangement (60 min, €62,50), een verwarmend arrangement met geuren van dennen, roos en aardende Vetiver. De behandeling bestaat uit een verwarmende kruiden voetenbad met magnesium, gevolgd door een oppervlaktereiniging van het gezicht. Daarna krijgt u een voetmassage met warme kruidenolie en een massage van gezicht, decolleté en nek. Een uur genieten van alle heerlijkheden die de natuur u te bieden heeft!

Ik heet u van harte welkom in mijn Salon!

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u mij bellen of mailen voor een behandeling. Als u mij niet direct aan de lijn krijgt, kunt u rustig een boodschap inspreken. Ik zal u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Openingstijden
3 dagen per week op afspraak
 
Adres
Het Burkink 1
7231 NM Warnsveld
         

Contactformulier
Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het bestellen van een cadeaubon, kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier:
 

Bloem
Karin Claessens